| ПОЧЕТНА | ЗА ВАЛИЈАНТ | НАШИ ПРОДАВНИЦИ | СЕКС ВЕСТИ | КОНТАКТ
ДИСКРЕТНА БЕСПЛАТНА ДОСТАВА           ДИСКРЕТНА БЕСПЛАТНА          ДИСКРЕТНА БЕСПЛАТНА ДОСТАВА          ДИСКРЕТНА БЕСПЛАТНА


Chat with me

Дозволете да ви се случи ВАЛИЈАНТ !
Sexy Shops VALIJANT, БРЕНД за сите вашите сетила !
Артикли по ЕКСТРА цени !
ИСПОЛНИ ја својата партнерка !
Имајте СЕКС МАРАТОН !
Богат асортиман на БДСМ артикли !
Вашата кошничка е празна
Информации
Пријатели
Пребарувач
Каталог
ТОП Артикли
Код: 1412
Цена: 2250 ден
 
Код: 1103
Цена: 1650 ден
Попуст: 1250 ден
 
Код: 3002151114
Цена: 4250 ден
 
Код: 3002102400
Цена: 2950 ден
 
Код: 3000007479
Цена: 4800 ден
 
Код: 3000007255
Цена: 3500 ден
 
Код: 3000007176
Цена: 1450 ден
Попуст: 1250 ден
 
Код: 075013
Цена: 1200 ден
Попуст: 1000 ден
 
Код: 060022
Цена: 1000 ден
Попуст: 800 ден
 
Код: 4565
Цена: 1400 ден
 
Код: 2643
Цена: 5900 ден
 
Код: 3000004842
Цена: 1750 ден
 

 

28-29.10.2000 “ВЕЧЕР” Навалил народец на секси помагала

10.11.2000 “СТАРТ” Подземната оаза на слободата

02-03.12.2000 “ВЕЧЕРФантазијата на сексуалните стимуланси како лек

23-24.12.2000 “ВЕСТ” Куклите пукаат од екстаза

12.01.2001 “ВИКЕНД” Валијант не клуб за хомосексуалци

04.-05.2001 “BALKAN EXPRESS” A Night at Club Valijant

09.10.2001 “УТРИНСКИ ВЕСНИК” Жените знаат што сакаат, мажите нерешителни во изборот

01.04.2003 “ВЕСТ”  Не сакам секс како експресен воз

30.07.2003 “СВЕДОК” Продолжен пенис – чиста измислица

18.10.2003 “ВИКЕНД” Фешта на сензуалните задоволства

20.10.2003 “ВЕСТ” Во царството на сетилата

13.12.2003 “ВЕЧЕР” Пионери и кршачи на секс табуата

08.06.2004 “ВЕСТ”  Секси шоп во Кичево

21.06.2004 “ВЕСТ” Од "Валијант" украдени спрееви за подолг секс

02-03.10.2004 “ВЕСТ” Секс без предигра

15.12.2004 “ВЕСТ” „Секси-маскенбал“ од петок достапен за македонската јавност

18.12.2004 “ВЕСТ” Ирена меѓу тројца џелати

18-19.12.2004 “ВЕЧЕР” Секси маскембал во продажба

2005 “СВЕТ” Ги скршивме сите табуа

2005 “ВИП ГАЛА” Актерите започнуваат со секс и нема застанување